۵ نشانه خرابی هارد لپ تاپ

همه ما دارای فایل های ارزشمندی مانند اسناد شخصی، عکس، فیلم و فایل های صوتی هستیم که معمولا آنها را در هارد دیسک ذخیره می کنیم. متوسط عمر هارددیسک های ثابت امروزی حدود ۵-۱۰ سال است که با توجه به نوع و شرکت سازنده به سرعت در حال کاهش است، خصوصا اگر هارد تحت تاثیر تغییرات شدید درجه حرارت، رطوبت یا دائم در حرکت باشد. اما نشانه هایی برای خرابی هارد لپ تاپ و دلایل ان وجود دارد که در زیر آن را مرور می کنیم.

مشکل هارد لپ تاپ

مسائل و مشکلات فنی که برای هارد لپ تاپ به وجود می آید، هر کدام دلایل مخصوص به خود دارد که در زیر به آنها اشاره می شود.

دلایل خرابی هارد لپ تاپ

یکی از علل خرابی هارد لپ تاپ می تواند ضربه های ناگهانی یا سقوط باشد. این موارد خصوصا در مورد لپ تاپ ها نیز صادق است. باید بدانید که در زمان کار با کامپیوتر ، به علت مکانیکی بودن هد هارد دیسک ، نباید ضربه یا تکانی به هارد وارد شود در غیر این صورت می تواند باعث خرابی بخشی از هارد دیسک شود.

یکی دیگر از دلایل خرابی لپ تاپ نوسانات برق است که می تواند مشکلات در هارددیسک و عملکرد آن ایجاد کرده و موجب سوختن آن شوند. به همین دلیل توصیه می شود که حتما از محافظ برق برای کامپیوتر و لپ تاپ خود استفاده کنید که در هنگام خاموشی های تابستان و قطع ناگهانی برق یا زدن صاعقه و … هارد لپ تاپ شما نسوزد. این نکته را نیز همواره به یاد داشته باشید که حتما برای جدا کردن هارد اکسترنال خود از سیستم از قابلیت Safe remove استفاده کنید.

جالب است بدانید که یکی دیگر از دلایل خراب شدن هارد می توانید عدم استفاده از آنها باشد. شاید این مورد در مورد باتری های لپ تاپ نیز شنیده باشید و از شما خواسته می شود که هرزگاهی باتری لپ تاپ خود را داخل آن بیاندازید تا باد نکند. هارد ها نیز باید هر چند ماه یکبار روشن شوند تا عملیات خواندن و نوشتن روی آن ها جریان داشته باشد. این کار به ضعیف نشدن این کار به ضعیف نشدن مغناطیس موجود در هارد دیسک شما کمک می کند.
علاوه بر موارد فوق ، گرمای بیش از حد لپ تاپ یا گرد و غبار داخل لپ تاپ می تواند باعث داغ شدن بیش از حد هارد دیسک و در نتیجه اخلال در کار آن شود. خاموش و روشن کردن رایانه باعث می شود بیشترین فشار به هارد دیسک وارد شود. این موضوع یکی دیگر از دلایل خرابی هارد است.

۶ نشانه خرابی هارد لپ تاپ چیست؟

نشانه خرابی هارد لپ تاپ را می توان در موارد مختلفی جست و جو کرد که تعدادی از آنها به شرح زیر است.

کند شدن عملیات ویندوز و کپی شدن فایل ها
تغییر نام برخی فولدرها به اسامی عجیب و گمراه کننده
ریست شدن ناگهانی ویندوز در حین کار با ویندوز
کند شدن ویندوز، هنگ کردن آن
خراب شدن ناگهانی فایل و اصطلاحا Corrupt شدن آنها
جمع شدن بد سکتور و زیاد شدن تعداد آنها

صداهای عجیب و غریب برخی هاردها هنگام کار می تواند ناشی از خراب شدن آنها باشد و باید به موقع آن را تعویض کرد.

آیا محتوای این صفحه مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد امتیازات: 3

تاکنون کسی رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

برای ارسال مطلب به دوستان خود

از طریق شبکه های زیر روی آن کلیک کنید

متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود!

بگذارید این پست را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می توانیم این پست را بهبود بخشیم؟